Mat i båt

Praktiske tips, og oppskrifter på retter som er gode og greie å servere i båten.

Her fiskes det etter dagens middag. Blir det makrell, sei eller torsk mon tro?

Blir det litt av hvert, ligger det an til en meget god fiskesuppe.

Ikke noe smaker så godt som egenfisket fisk.

 

Her er forslag og linker videre til oppskrifter som passer i båt:

 

 

Stekt koljefile

Krysskorv  og Krydderbåtpoteter

Fiskeboller i hummersaus

Færøysk tørrfisk, om du er så heldig å ha fått tak i spiseklar ferdig valset fisk.

Lag dobbel porsjon potetstappe, og neste dag lager du  Shepherds pie. 

Rømmegrøt og spekeskinke er enkel og god sommermat i båt.

Morsomt tilbehør i båt, Rød og grønn paprikastuing. Godt til stekt fisk.

Varmt deilig Ostesmørbrød med skinke lager du av gammelt litt kjedelig brød.

Har du stekeovn i båten er Spansk glohane fin å lage når du har ris til overs fra dagen før.

Tabbouleh. En rett med bulgur som passer fint til grillmat.

Coleslaw. Klassisk kålsalat er et perfekt tilbehør til grillmat.

Chili con carne en meksikansk god gryterett.

Har du karbonadedeig, lager du fort Biff a la Lindstrøm.

Retten Fersk spagetti med reker og ruccola lager du på 10 minutter.