Lett å lage, farlig godt 🥰 Kan fint fryses.

Ingredienser 1 panne
250 gr 70% sjokolade
140 gr smør
1 vaniljestang
5 egg
300 sukker
4 ss honning
70 gr hvetemel
30 gr kakao
1/2 ts bakepulver
150 gr valnøtter

1 ss melis til dekor

 

Gjør som følger
Ha smør og grovhakket sjokolade i vannbad (liten kjele over stor som har litt vann i).  La det smelte. Del vaniljestangen, skrap av frø og ha i sjokoladeblandingen.

Pisk sammen egg og sukker.

Bland mel, kakao og bakepulver i en bolle.

Grovhakk valnøttene.

Bland sjokoladeblandingen i bollen med egg og sukker.
Tilsett bollen med mel, og til slutt valnøttene.

Hell røren i en form kledd m bakepapir. Ca 30 x 25 cm.

Stek
Stek i 35 minutter i ovn, varmluft 170 grader.

Når den er kald, legg en stykke plast over, og sett i kjøleskap til neste dag.

Neste dag
Ta ut av form, og skjær opp med tynn kniv.

Dryss over litt melis. NYT 😋 🥰

Kan fint fryses. Holdbar i kjøleskapet i en ukes tid.