Lett å lage, farlig godt 🥰 Kan fint fryses.
Ingredienser 1 panne
250 gr 70% sjokolade
140 gr smør
1 vaniljestang
5 egg
300 sukker
4 ss honning
70 gr hvetemel
30 gr kakao
1/2 ts bakepulver
150 gr valnøtter
1 ss melis til dekor
Gjør som følger
Ha smør og grovhakket sjokolade i vannbad (liten kjele over stor som har litt vann i). La det smelte. Del vaniljestangen, skrap av frø og ha i sjokoladeblandingen.
Pisk sammen egg og sukker.
Bland mel, kakao og bakepulver i en bolle.
Grovhakk valnøttene.
Bland sjokoladeblandingen i bollen med egg og sukker.
Tilsett bollen med mel, og til slutt valnøttene.
Hell røren i en form kledd m bakepapir. Ca 30 x 25 cm.
Stek
Stek i 35 minutter i ovn, varmluft 170 grader.
Når den er kald, legg en stykke plast over, og sett i kjøleskap til neste dag.
Neste dag
Ta ut av form, og skjær opp med tynn kniv.
Dryss over litt melis. NYT 😋 🥰
Kan fint fryses. Holdbar i kjøleskapet i en ukes tid.