En gammel, men god oppskrift på biff med deilig smeltet brie.

Ingredienser 2 porsjoner
4-500 gram biff
gjerne entrecote
1 ss smør
En brieost
Noen store tomater
Litt pinjekjerner
Frisk timian

Gjør som følger
La biffen ligge på benken, gjerne en halv time, og få romtemperatur. Stek pinjekjernene i tørr stekepanne på middels varme.  Legg de til siden så lenge.

Smelt smør, og sett opp varmen.

Når pannen er varm, legg i biffen. Stek 1 minutt, snu stek 1 min. Sett ned varmen og stek i 3-4 min på hver side. Salte og pepre. Skjær noen skiver tomat, gjerne stor bifftomater.  Skjær også noen skiver brie.
Når biffen er stekt, legg på tomatskiver og brie på toppen.
Dryss over pinjekjerner. Sett på lokk, og ha på til osten begynner å smelte.

Pynt med en kvist timian før servering. Hell over litt smeltet smør fra stekepannen.

Tilbehør
Kokte poteter eller hasselbackpoteter. Og noen ekstra tomater.