Alltid morsomt har man små gjester.  Også store kan trekke på smilebåndet.

Ingredienser
grillpølser

og eventuelt mattusj
(mattusj selges i noen kjøkkenutstyrbutikker.  Og i butikker som selger bakeutstyr)

Gjør som følger
Del pølsen på to på tvers.

Del så pølsen på langs, to ganger, slik at den blir delt i fire. Men IKKE skjær helt ut. La det være igjen ca 2 cm.

Bruk så en saks, og klipp hver fjerdedel i to på langs.
Klipp like langt som det er skåret med kniv.

Da har blekkspruten fått åtte ben.

Ofte er pølsene litt fuktige, og da kan det være vanskelig å tegne på de.

Ta derfor litt papir og tørk der du skal tegne ansikt.

Ta frem tusjen, og tegn øyne og munn på alle blekksprutene.

Stek de i stekepanne i litt olje.

 

Bildet under
Der er blekksprutpølser servert med
potetstappe og surkål.

Oppskrift på potetstappe finner du HER.

Og oppskrift på surkål er HER.