Alltid morsomt har man små gjester. Også store kan trekke på smilebåndet.
Ingredienser
grillpølser
og eventuelt mattusj
(mattusj selges i noen kjøkkenutstyrbutikker. Og i butikker som selger bakeutstyr)
Gjør som følger
Del pølsen på to på tvers.
Del så pølsen på langs, to ganger, slik at den blir delt i fire. Men IKKE skjær helt ut. La det være igjen ca 2 cm.
Bruk så en saks, og klipp hver fjerdedel i to på langs.
Klipp like langt som det er skåret med kniv.
Da har blekkspruten fått åtte ben.
Ofte er pølsene litt fuktige, og da kan det være vanskelig å tegne på de.
Ta derfor litt papir og tørk der du skal tegne ansikt.
Ta frem tusjen, og tegn øyne og munn på alle blekksprutene.
Stek de i stekepanne i litt olje.
Bildet under
Der er blekksprutpølser servert med
potetstappe og surkål.
Oppskrift på potetstappe finner du HER.
Og oppskrift på surkål er HER.