Passer til alt du ville ha servert ris til. Perfekt alternativ for lavkarbodiett. Enkelt og raskt å lage. Og veldig godt.
Ingredienser
1 blomkål
sitron
1 kinesisk hvitløk
smør
4 ss parmesan
frisk persille
salt
pepper
persille til pynt
Gjør som følger
Begynn med å rive blomkålen. Det er best å gjøre manuelt på et rivjern. Da har man kontrollen og det blir ikke mos av det. Det skal være småbiter. Riv alt, også stilken.
Riv litt parmesan grovt, og finhakk hvitløken. Finhakk en god del persille, men spar litt til pynt.
Smelt smør i en stekepanne på middels varme. Ha i hvitløken og stek den litt før du tilsetter blomkålen. Stek den noen minutter mens du vender den litt.
Tilsett parmesan og hakket persille. Smak til med salt og pepper.
Når den er ferdig drypper du litt sitronsaft over. Og til slutt river du litt sitronskall over.