Glad i slanger, banan, bringebær og marsipan? Sett av noen timer og ha det gøy på kjøkkenet.

Ingredienser sukkerbrød
5 egg
150 gr sukker
150 gr siktet hvetemel
1 ts bakepulver

Ingredienser fyll
6 dl fløte
2 bananer
1 lite glass bringebærsyltetøy
1 ts vaniljepulver
2 ts gelatinpulver
3 ss vann

Ingredienser pynt
2 marsinpanlokk
1 pk grønn marsipan
2 øyne
1 svart tusj

Gjør som følger med sukkerbrødet
Visp egg og sukker til eggedosis.  Sikt mel og bakepulver, og vend det forsiktig inn i eggedosisen.

Smør og dryss en springform på 24 cm.  Hell i røren.

Stek 30 minutter i 175 grader varmluft.

Åpne ovnsdøren på gløtt, og la den stå slik i en halvtime.
Ta den ut. Når avkjølt, ta av form og sett kaken på et fat.

Skjær en lite snitt i kaken i siden vertikalt.  Da har du merker når du skal sette den sammen igjen.

Del i tre.  Lag først et lite snitt rundt hele med en liten kniv.
Ta så en større kniv, og før den inn til midten, men ikke lenger.
Skjær rundt hele. Legg øverste del til siden.

Gjenta samme metode for å lage enda en lag.

Dynk alle tre lag med en blanding av appelsinjuice og portvin.

Gjør som følger med fyllet
Pisk kremfløte med vaniljesukkeret.  Del i to boller, men hold av litt til å smøre utenpå hele kaken.

Smør litt bringebærsyltetøy på alle tre sukkerbunner.

Bland resten av syltetøyet med krem i bolle 1, og bre ut på underste lag sukkerbrød.  Skjær en banan i tynne skiver, og legg på kremen.

Legg på den mellomste delen av sukkerbrødet.

Knus to bananer med stavmiks.  Ha gelatinpulver og vann i en kopp. La stå litt.  Micre blandingen i 15-20 sekunder.  Tilsett litt mer vann, og rør til avkjølt.
Tilsett i bananrøren.  Sett i fryser en stund til det har tyknet en god del.
Smør ut på det mellomste laget sukkerbunn.

Legg på den øverste delen av sukkerbrødet.  Sett i kjøleskap en times tid.
Smør resten av kremen rundt hele.  Dette for at marsinpanlokket skal feste seg.

Gjør som følger med marsinpanlokket
Rull ut marsinpanlokket.  (Kjøpt ferdig, men kan fint lages selv om man vil)

Ta en glass med litt tynn kant, og en diameter på 5-6 cm.  Trykk ut rundinger med glasset.  Gjør det samme med lokk nr 2.

Ta ut kaken og begynn nederst og legg på rundinger.  Legg de litt over hverandre.  Forsett til hele kaken er dekket.

Gjør som følger med slangen
Ta ca halvpartene av pakken med grønn marsipan.  Rull ut til den er omtrent 50 cm.  Legg den forsiktig i bølgemønster.  Bruk en tusj og lag streker.  Sett på to øyne. Tegn munn.  Legg den forsiktig på kaken.

Lag gjerne noen blader av litt av resten av den grønne marsipanen, og legg rundt på kanten på fatet.