En dansk rett i form i ovnen.  Perfekt å lage når man har potetstappe til overs, og vil lage noe kjapt.

Ingedienser 2 personer
potetstappe
2 – 3 dl revet ost
1 gul løk
en skvett olje
1 ss smør
1 pk bacon
4-6 pølser
150 gr sopp
1 eple
litt persille
5-6 cherrytomater

Gjør som følger
Bland litt vann i potetstappen om den er for kompakt.  Da er det lettere å blande inn osten.  Legg den så i en ildfast form som er penslet med litt olje.

Stek løk, bacon, pølsebiter og sopp i smør og olje, det gir god smak. På slutten av steketiden, tilsett eplebiter.

Fordel denne blandingen over potetstappen.

Stek i ovn i 20 minutter på 200 grader.

Pynt med todelte tomater og litt hakket persille.

Tips
Lag mye potetstappe neste gang du lager det, så har du til denne retten.
Klikk HER for oppskrift potetstappe.