Enkel og rask å lage, og veldig godt. Serveres i små eller store stettglass.
Ingredienser 4 – 6 porsjoner
1 boks mascarpone ost
3 ss melis
½ sitron
1 dråpe rød farge
3dl kremfløte
2 ts vaniljesukker
3 ts sukker
4-6 havreflarn eller litt stekt havregryn
1 eske friske bringebær
Melisdryss
Sitronmelisseblad til pynt
Gjør som følger
Rør ut osten med melis, og tilsett saften av sitronen. Sett evt til en dråper farge. Pisk kremfløten med vaniljesukker og vanlig sukker. Bland sammen ostemassen og kremfløten. Det blir en fin tykk krem. Denne kan fint lages dagen før og oppbevares i kjøleskapet.
Lag stekt havregryn, eller knus noen kjekt. For eksempel havreflarn.
Legg litt krem nederst i glasset. Legg i noen friske bær og dryss litt kjeks i.
Legg et lag til med krem på toppen. Sett noen bær på toppen og strø over med havregryn.
Pynt med et par blad sitronmelisse om du har, dryss over litt melis.
Spis og nyt!