Overraskende gode, alene, eller sammen med f eks fisk. Eller kjøtt. Varme eller kalde. Med en ostebit, eller bare kald i hånden..
Ingredienser
1 brokkoli
1 egg
2 eggehviter
1 ts bakepulver
2 ss fiberhusk
4 ss kokos
1 ss linfrø
1 ss sesamfrø
1 ts salt
½ ts gastromat
Sesamfrø til pynt
Gjør som følger
Begynn med å rive brokkolien. Det er best å gjøre manuelt på et rivjern. Da har man kontrollen og det blir ikke mos av det. Det skal være småbiter. Riv alt, også stilken. Tilsett egg og eggehviter. Deretter salt, fiberhusk, bakepulver, gastromat, kokos, linfrø og sesamfrø.
Elt deigen godt med hendene. La deigen stå å hvile i 15-20 minutter. Form til 8 boller som du trykker flate. Bruk eventuelt en ring for å så samme størrelse. Sett de på bakeplate kledd med bakepapir. Strø på sesamfrø. Stek i ovn 200 grader
I cirka 20 minutter. De er klare når de begynner å bli litt gylne.