Chia er bra for fordøyelsen fordi det er en god kilde til fiber. Det inneholder også rikelig med omega-3. Kan fint lages dagen før, og holder seg i kjøleskap i flere dager.
Godt både som en sunn dessert, frokost eller en kveldsmat.
Ingredienser til 4
3 ss chiafrø
3 ss kokos
1 boks kesam bringebær
½ ts vaniljesukker
125 gr bringebær
(en liten eske)
Pynt
Noen friske bringebær
Litt kokos
Sitronmelisseblad
Noen dråper flytende
honning
Gjør som følger
Bland frø, kokos, vaniljesukker og kesam i en bolle. Knus bringebærene med en gaffel, og ha de også i bollen. Bland og hell de over i fire glass. Sett i kjøleskap, minst 3 timer, men gjerne natten over.
Ha noen få dråper flytende honning over puddingen. Pynt så med friske bringebær, kokosflaks og sitronmelisseblad.