Eller på norsk Skybrød. Fort gjort å lage, deilig til både frokost, lunsj og kvelds. Med ost og skinke på. Tilsett gjerne litt favorittkrydder. Lavkarbo.
Ingredienser 9 stykker
3 egg
3 ss kremost
(ca 100 gr)
1 ts bakepulver
½ ts salt
Evt krydder, f eks karve
Gjør som følger
Pisk eggehviter og salt stive.
Knus karven i en mortel. Bland ost, bakepulver og karve i eggeplommene.
Hell blandingen med eggeplommer over eggehvitene. Bland det litt forsiktig sammen.
Sett røren med skje på et stekebrett med bakepapir på. Du får plass til 9 stk på en plate.
Stek i 30 minutter på 150 grader, varmluft. Følg med, og ta de når de har fått en fin gylden farge. Avkjøl.
Oppbevaring
I en boks i kjøleskapet.
Servering
Ha på litt smør, salatblader, skinke og eller ost. Eller litt laks. Nyt!
Tips
Isteden for å tilsette krydder, kjøp en kremost med urter i.
Lag to porsjoner når du først er i gang. Blir to brett å steke. Kan stekes samtidig hvis ovnen din har den funksjonen.