Eller på norsk Skybrød. Fort gjort å lage, deilig til både frokost, lunsj og kvelds. Med ost og skinke på. Tilsett gjerne litt favorittkrydder. Lavkarbo.

Ingredienser 9 stykker
3 egg
3 ss kremost
(ca 100 gr)
1 ts bakepulver
½ ts salt
Evt krydder, f eks karve

Gjør som følger
Pisk eggehviter og salt stive.

Knus karven i en mortel.  Bland ost, bakepulver og karve i eggeplommene.

Hell blandingen med eggeplommer over eggehvitene. Bland det litt forsiktig sammen.

Sett røren med skje på et stekebrett med bakepapir på.  Du får plass til 9 stk på en plate.

Stek i 30 minutter  på 150 grader, varmluft. Følg med, og ta de når de har fått en fin gylden farge. Avkjøl.

Oppbevaring
I en boks i kjøleskapet.

Servering
Ha på litt smør, salatblader, skinke og eller ost. Eller litt laks. Nyt!

Tips
Isteden for å tilsette krydder, kjøp en kremost med urter i.

Lag to porsjoner når du først er i gang.  Blir to brett å steke.  Kan stekes samtidig hvis ovnen din har den funksjonen.