Vesterålens fiskeboller er best. Hvis du ikke har en hummer, eller rester av en hummer, er hummersuppe på boks et godt alternativ. Mye raskere også.

Ingredienser til 3
1 boks fiskeboller (vesterålen)
1 boks Jensens hummersuppe hummerkraft
1 krydderurt dill
2 ss smør
2 ss hvetemel
1 dl Heinz chilisaus melk
fløte
salt
pepper
hvitløkspulver

Slik gjør du
Kok hummerkraft av restene av en hummer. Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel, spe med hummerkraft, fiskebollekraften fra boksen og melk. Tilsett boksen med hummersuppe hvis du ikke har hummerkraft. Tilsett en dæsj heinz chilisaus. Smak til med fløte, hvitløkspulver, salt og pepper. Hakk dillurten og tilsett den. La det koke litt, og ha så fiskebollene i kjelen.  Det er klart når bollene er varme.

Tilbehør
Kokte poteter f eks Astrix, og revet gullerot.

Revet gulerot med lime eller sitrondressing
Saften av en halv sitron eller en hel lime. Evt litt rose lime og vann. Smak til m litt flytende natrena. Evt litt annet søtt. Ha i revet gulerot.