Frittata er en italiensk omelett.  Like god varm som kald 🇮🇹

Ingredienser 2 personer 
1 purre
1 kinesisk hvitløk
1 ss olje
4 egg
8-10 grønne asparges
40 gr fetaost
50 gr kokt quinoa
en god neve frisk spinat
40 gr parmesan
noen perletomater

Gjør som følger
Varm oljen i en stor stekepanne, og tilsett hakket hvitløk og finsnittet purre. Stek en liten stund, og tilsett så aspargesen som er delt i mindre biter.  Stek litt videre.

Visp sammen eggene.  Tilsett kokt quinoa, fetaosten i biter.  Smak til med litt salt og pepper.  Bland i spinatbladene.

Hell eggeblandingen over i stekepannen. Skjær tomatene i to, og sett de i eggeblandingen i et mønster du liker.

Sett på lokk på stekepannen, og la det stå slik til alt er gjennomstekt.

Strø over revet parmesanost, og server.

Bildet under
Servert med en skive rugbrød, samt spinatblader med litt sitronolje og salt/pepper.

Et glass italiensk rødvin