Nygrillet svin indrefile smaker alltid godt.  Få et perfekt resultat ved bruk at steketermometer.

Ingredienser 2 personer
4-500 gr indrefile svin
1 dl marinade

Gjør som følger
Skyll og tørk fileen. Renskjær hvis nødvendig.  Lag marinade,  eller bruk en kjøpt.  Legg svinefileen i en dobbel brødpose, og hell i marinaden.  Lukk posen og legg den på kjøkkenbenken. Gjerne 2-3  timer før den skal grilles.

Varm opp grillen. Stikk et steketermometer i svinefileen.  Grill den litt på begge sider, og legg den på et sted med litt mindre varme.  Lukk grillen om mulig.

Følg med på temperaturen.  Når  den er 60 grader, ta ut fileen.  Pakk den inn i aluminiumsfolie, og et håndkle.  Ta ikke ut termometeret.  La fileen ligge slik i 5 til 10 minutter.  Temperaturen vil stige til 65-68 grader.

Skjær den opp, og server.

Tilbehør
Potetsalat med fransk dressing, se oppskrift HER.
Nykål med provencekrydder, se oppskrift HER.
Kryddersmør, se oppskrift HER og en frisk salat.