Lag yoghurten din selv, og smaksett den med dine favorittbær.  Det er veldig enkelt og lite jobb.

Ingredienser

1 boks kokosmelk
3 ss yoghurt
1 ts sukker
1 ts vaniljesukker

friske bær
nøtter
kokos
flytende honning

Gjør som følger
Begynn med å finne et passe stort glass å ha det i. Et gammelt syltetøyglass fungerer fint. Vask det. Steriliser det gjerne også. Klikk HER for å se hvordan.

Ha kokosmelken i glasset.  Tilsett yoghurt.  Første gangen må du kjøpe, men siden bruker du bare av din egen yoghurt for å lage neste glass. Ha i sukker og vaniljesukker og bland godt.

Ta et tørkepapir og fest med strikk på toppen. Dette for at det ikke skal komme uønskede ting i glasset mens det er under produksjon.

Sett nå glasset på et varmt sted.  Har du et varmt sted på kjøkkenbenken, sett det der. Eller om du har varmekabler påslått på badet, finn en lun plass der.  La det stå der i ca 12 timer.

Når de timene har gått, ta vekk papiret på toppen og sett på vanlig lokk. Sett glasset i kjøleskapet. Når yoghurten er kald, er den klar til å spises.

Den er holdbar i hvert fall i et par uker.

Tilsett om du vil bær, frø og nøtter. Synes du den ikke er søt nok, ha i litt flytende honnin