Hvit saus med sitron. Perfekt til fisk og til kokt asparges.
Fort gjort også.

Ingredienser til 2 porsjoner
2 ss smør
1 ss hvetemel
2 dl melk
en skvett fløte
1/2 økologisk sitron
2-4 dråper stevia vanilje
salt
hvit pepper
hvitløkspulver

Gjør som følger
Smelt smør i liten kjele. Ha i hvetemel. Bland godt og tilsett halvparten av melken. Rør sammen og tilsett resten av melken, rør sammen. Ha i en svett fløte. Riv skallet av den halve sitronen med et zestjern. Finhakk. Tilsett så bare halvparten. Resten brukes som dekorasjon. Klem ut saften av sitronen, tilsett litt og litt i sausen. Smak til underveis så det ikke blir for surt.

Smak til med salt, hvitpepper og litt hvitløkspulver.

Dryss over resten av sitronskallet ved servering.

Her servert til asparges, kalkun og poteter.