Meget fyldig og god kyllingsuppe med karri. Karri er et blandingskrydder som inneholder bl a gurkemeie, hvit pepper, koriander, muskatnøtt, nellik,
kardemomme, allehånde anis- og sennepsfrø.

Ingredienser 2 personer 
2 kyllingfileter
1 ss smør
1 kinesisk hvitløk
1 rød liten chili
1 ss revet frisk ingefær
2 grovt revet gulrøtter
1 grovt revet epler
1 stor gul løk
1 ts karripulver
1 l hønsebuljong (utblandet)
1,5 dl kokosmelk
salt og pepper
finhakket frisk koriander – MYE!

Gjør som følger
Del kyllingfiletene i biter og stek dem i smør i en stekepanne. Ta de opp og legg tilside.

Ha finhakket hvitløk, finsnittet chili, revet ingefær, gulrot, eple og hakket gul løk i en kjele. Ha på karripulver, la det frese litt. Tilsett hønsebuljong. La det koke i 10 minutter.

Kjør suppen med en stavmikser eller i en foodprosessor.

Ha i kokosmelken og smak til med salt og pepper. Legg kyllingbitene i. Kok opp.  Tilsett mye hakket koriander.

Serveres med varme nanbrød, samt sitronvann.