En rask og billig asiatisk rett.  Perfekt når du har rester av kokt ris. Tar maks 15 minutter å lage.

Ingredienser 2 porsjon
1 ss smør
1 ss sesamolj
2 fedd hvitløk
5 dl kald kokt ris
500 gram amerikansk grønnsaksblanding
2 fedd hvitløk
5 dl kokt kald ris
3 egg
1 ss soyasaus
salt
pepper
3-4 vårløk

Gjør som følger
Smelt smør i en stekepanne som har god varme, Finhakk hvitløken og stek den. Ha i sesamolje, soyasaus og risen. Stek risen til den har fått litt farge. Tilsett grønnsaksblandingen. og stek til de er varme. Visp sammen eggene.  Hell de i midten og rør til alt er blandet og stekt.

Kvern over litt salt og pepper.

Skjær opp og tilsett vårløken. Spis!

Tips
Ikke bruk varm nykokt ris, det blir klissete. Det beste er å bruke gårsdagens.