Strull av kromkakerøre smaker fantastisk godt enten alene, eller som tilbehør til desserter.

Ingredienser 30 strull
100 gr smør
3 egg
1 dl sukker
2 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 ts vaniljesukker
1/2 ts kardemomme
1 dl vann
en skvett sherry

Gjør som følger
Smelt smør, og avkjøl det litt.  Knekk egg i en bolle, tilsett sukker, og vips til tykk eggedosis.  Tilsett mel, krydder og vann, og bland godt. Ha i det smeltede smøret.  Og tilslutt, om du vil, en skvett sherry.

La røren svelle en 20 minutter.

Sett på kromkakejernet.  Finn frem et lite rundt rør.  Diameter på 1 til 2 cm. Ta på latexhandsker.

Ha en stor spiseskje rør i jernet.  Når klart ta kaken ut av jernet, ned på et skjærebrett.  Rull straks sammen kaken.  Den stivner veldig fort.

Ha en ny spiseskje i jernet.

Ha den ferdige strullen over på en rist.  La de ligge der i hvert fall et døgn, gjerne litt tørt og varmt.  Dette for å unngå seige kaker.

Under servert til multekrem.