Om man vil ha det litt gøy med pølser og potetstappe, lager man krysskorv. Eller om man vil imponere under en grilling.

Ingredienser 
Grillpølser eller kjøttpølser Poteter
Salt
Smør
Grovmalt svart pepper Muskatnøtt
Hvitløkspulver
Matfløte
Gressløk finhakke

Gjør som følger
Ta en liten skarp kniv, og lag skråsnitt i hver pølse. Se bildet.
Stek, ikke svi, i panne eller på grill. Skrell og kok poteter. Del de i to om du er veldig sulten og har dårlig tid. Når de er ferdige, hell av vann. Tilsett godt med smør, gjerne bremyk, og krydder. Legg på lokk så smøret smelter. 
Bruk en manuell moser og mos for hånd. Bruk ikke stavmikser, da blir potetstappen seig.

Tilbehør
Ketchup og sennep. Og gjerne en salat, kanskje en coleslaw?

På bilde under servert med stappe og syltet rødløk.