Deilig indisk rett med peanøtter og kokos.

Ingredienser 2 personer
2 kyllingfileer ca 400 gram
2 ts garam masala
1 ss solsikkeolje
1 chilie
1 rødløk
1 kinesisk hvitløk
1 ss revet ingefær
2 ss kokosmasse
50 gr peanøtter
1 liten boks kokosmelk
1/2 ts gurkemeie
1 rød smakspaprika
litt frisk koriander

Gjør som følger
Del kyllingfileen i passe store biter, ca 2 x 2 cm.

Varm olje i en gryte.  Tilsett garam masala, og brun kyllingbitene på god varme.
Når de er ferdig stekt, ta de ut av gryten.

Kutt løken grovt og stek den i gryten til den er myk.
Tilsett finhakket chili og hvitløk, samt revet ingefær. La det steke på middels varme.

Kjør nøttene i foodprosessor til litt mindre biter, men ikke så fint som mel.

Ha gurkemeie, nøtter, kylling og kokos i gryten, og tilsett kokosmelk.
Kok opp, og la det stå å koke under svak varme i hvert fall 20 minutter.

Skjær paprikaen i fine strimler, og tilsett den i gryten.
Smak til med salt og pepper.

Til slutt grovhakk frisk koriander og bland det inn rett før servering.

Server ris til gjerne tilsatt en neve rosiner under koking.