Enkel og veldig god lakserett på grillen.  Med både grønnsaker og laks i et. Tid 3️⃣0️⃣ minutter.

Ingredienser 4 personer
500 gr laksefilet med skinn
3 gulerøtter
1 gul løk
300 gr hvit kål
1 rød paprika
4 ss soyasaus
2 ss smør
salt
pepper

Gjør som følger
Legg ut aluminiumsfolie, 4 store biter.  Smør med litt olje, og legg en laksefile på hver folie. Fisken skal alltid ligge under grønnsakene.

Bruk en potetskreller og skrell av lange biter på langs av gulrøttene.

Snitt kålen i fine strimler.

Finhakk løken.

Ha alle grønnsakene i en bolle.
Hell over soyasaus, samt litt salt og pepper, og bland godt.

Fordel grønnsakene på hver laksebit, og legg på litt smør på toppen.

Brett folien over. Legg pakkene i en smurt ildfast form.

Sett formen på grillen, indirekte varme, legg på lokk, og la stå i ca 20-25  minutter.

Servering
Ved servering, åpne pakken, og skyv innholdet forsiktig over på tallerken.
Legg grønnsakene litt tilside, og laksen kommer frem.

Tilbehør
Veldig godt med kokte poteter til.

 

På bildet under er paprika byttet ut med tomat i grønnsaksblandingen.