Ovnsbakte laksefileer rullet sammen med kremost og urter. Det beste er å fylle den med en naturell kremost og friske urter fra egen urtehage. Men har du ikke det, kjøp en kremost med krydder.
Ingredienser 2 personer
4 laksefileer
Olje/smør
125 kremost
Frisk dill, gressløk.
Salt
Pepper
Dillkvister
Gjør som følger
Sett stekeovnen på 200 grader. Smør en ildfast form med olje. Finhakket urtene, gjerne en blanding av dill og gressløk. Og bland inn i osten. Krydre laksefiletene med salt og pepper. Smør kremost på og rull filetene sammen til en rull. Fest en tannpirker gjennom for å holde rullen på plass.
Legg lakserullene i formen og stek midt i ovnen i 15 minutter.
Tilbehør
En sweet chilisaus, eller creme fraishe blandet inn med kremost og urter som ble tilovers når lakserullene ble laget.