Nybakte pinnebrød smaker godt til blant annet suppe. Disse tar det bare 25 minutter å bake.

Ingredienser
1 ferdig pizzadeig 
litt mel
litt tørket krydder
f eks koriander eller oregano
litt revet ost
litt olje
litt salt
litt sesamfrø

Gjør som følger
Strø litt mel på benken, og legg ut pizzadeigen.   Strø litt revet ost og litt tørkede urter over deigen.  Brett deigen i to på langs, og klem den litt sammen.  Skjær deigen opp i strimler, 16 stk.  Det vil si, del først i to, så i to og så videre.

Ta en deigremse og tvin den rundt fra midten og utover hver side.

Legg de på et stekeplate med bakepapir.  Legg de tett, det blir plass til alle på en plate.

Om du vil, pensle med  litt olje, og strø på for eksempel sesamfrø og litt salt.

Sett i ovnen på 180 °C, og stek gylne.  Det tar ca 15 minutter.

Avkjøl litt på rist før servering.