Fine porsjonspavlovaer til mindre selskaper.  Fyll de med sitronkrem, og topp med krem og friske bær.

Ingredienser 9 stk
6 eggehviter
1/4 ts salt
1 ts maizena
1 ts eplesidereddik

Gjør som følger
Stivpisk eggehviter og salt.

Hell i og pisk inn sukker, litt om gangen. Pisk til røren er glatt og seig.

Rør forsiktig inn maizena og eddik.

Ha massen i en sprøytepose og lag 9 kaker på et stekebrett med bakepapir.

Stek i ovn 150 gr i 35 minutter.

Lukk opp ovnsdøren når de er ferdig stekt, og la de stå der i hvert fall en time før du tar de ut.

Når de er kalde, kan de fylles med hva du måtte ønske.

For eksempel sitronkrem, vaniljekrem eller syltetøy, og så toppe med stivpisket kremfløte. For oppskrift sitronkrem, klikk HER

Dekorer med det som passer for anledningen og årstiden.