Sprø utenpå, myke inne. Toppet med hampfrø. Lages enkelt og raskt av modne bananer, og ikke et gram sukker. I tillegg er de laktose- og glutenfrie.
Ingredisenser ca 30 stk
3 godt modne bananer
3 egg
1 klype salt
3 dl havregryn
3 dl mandelmel
1 ts kanel
1 ts gurkemeie
3 dl rosiner
Gjør som følger
Pisk eggehvitene stive med en klype salt. Bruk stavmikser på banan og eggeplommer og få en jevn røre. Bland kanel, gurkemeie, mandelmel og havregryn i røren med eggeplommer og banan. Løft så inn eggehvitene i røren med en sleiv, samt rosiner.
Sett en spiseskje røre på bakepapirkledd stekebrett. Klem de litt ned. Strø litt hampfrø på hver. Bruk en teskje og klem de litt ned og fast.
Stek på 200 grader varmluft i 20 minutter.