BÅTpoteter er selvfølgelig noe man serverer i båt.
⚓⛵Passer til stekt og grillet mat.⛴⚓

Her er båtpoteter servert til krysskorv og kålstuing.

Ingredienser 2 personer
500 gr poteter
tilsvarer ca 4-5 store
1 dl olje
1/2 ts salt
1/2 ts paprikapulver
1/2 ts gastromat
1/2 ts hvitløkspulver

Gjør som følger
Vask og eventuelt skrell potetene.  Del de i 4. Skyll de i rennende vann, og tørk de litt i et rent håndkle eller kjøkkenpapir.

Hell olje og krydder i en brødpose.  Ha potetbåtene i posen, lukk den, og kna og snu posen slik at alle båter blir dekket av krydder og olje.

Klipp et lite hull i ene hjørnet og hell ut overflødig olje.  Hell potetene i en ildfast form.

Forvarm ovn til 200 grader. Stek i ca. 30 minutter.