Lompechips med dip er et sunt og bra alternativ til potetgull. Veldig godt med hvitløksdip, guacamole eller hummus.  Så ikke kast lomper som blir til overs etter for eksempel grilling.

Ingredienser
Lomper
Vann eller olje
f eks formfett på sprayboks
Krydder

Forslag krydder
Salt
Gastromat
Paprika
Garam masala
Grillkrydder

Gjør som følger
Del lompene i passelige biter, trekanter. Bruk gjerne et pizzahjul. Del er for eksempel opp i 8 biter

Legg på stekeplate med bakepapir.

Vann eller olje pensles eller sprayes på, og krydres med ønsket valg.

Stek på 200 grader varmluft til en gyllen farge, det vil ta 5-7 minutter.

Følg med så de ikke blir svidd.

Avkjøl på stekeplaten, gjerne i varm ovn med dør åpen. Da blir de fine og sprø.

Tips
Har du en boks kikerter, lag egen hummus som dip.  Se oppskrift HER.

Eller lag en god rømmedressing med hvitløk. Se oppskrift HER.