Deilig rask hverdagslakserett.  Ferdig på 20 minutter, og smaker fortreffelig.  Bruk ferdig pesto på glass, eller lag din egen. Kjøp laks med skinn, blir bedre og ikke tørr når den stekes.

Ingredienser 2 personer 
400 gr laksefile
200 gr båndspagetti
1 glass økologisk pesto
2 epler
smør
Salt og pepper
Litt sitronsaft
Litt revet ost

Gjør som følger
Skjær laksen i 2 eller 4 stykker. Varm opp vann tilsatt salt, og ha i pastaen. Stek laksen i smør på hver side. Ha gjerne noen dråper sitron på laksen, og krydre med salt og pepper. Skjær eple i båter. Spray med litt sitron. Legg de i stekepannen sammen med laksen.
Når pastaen er klar, hell av vann. Ha den tilbake i kjelen, og tilsett hele glasset med pesto. Bland det forsiktig.

Servering
Legg en porsjon pasta i dyp tallerken. Legg eplebiter langs kanten, og en laksefile på midten. Strø gjerne litt revet ost, parmesan på toppen.