Perfekt til en kjærestemiddag. For eksempel til valentine.

Her krydret med nykvernet svart pepper for å gjøre den litt heit i smaken.

Ingredienser 2 personer
500  gram poteter
salt
2 – 3 ss smør
Muskatnøtt
2-3 ss rødbetelake
Hvitløkpulver
Salt
Pepper
En skvett fløte el kokosmelk

Gjør som følger
Skrell potetene. Del de i to eller fire biter, alt etter hvor store de er.  Legg de i en kjele med kaldt vann. Salt de litt. Kok opp, og la de koke ferdig, og gjerne bittelitt lenger.  Da er det litt lettere å knuse de.

Hell av vann, og tilsett smør, rødbetelake og krydder.  Rødbetlaken tar du fra glasset med syltede rødbeter.
Knus potetene med en manuell stapper. IKKE bruk noe elektrisk, som en stavmiks. Da blir potetstappen veeeeldig seig!

Tilsett eventuelt en skvett fløte eller melk, kokosmelk, hvis det ønskes en mykere konsistens.

Hvordan steke biff klikk HER.

Oppskrift på konjakksaus finner du HER.

Biff servert på valentinedagen. Med rosa potetstappe, hjertesalat, squashskiver, reddik, tomatrose og konjakksaus.