Hvorfor ikke bake de selv?  Morsomt, gode og så vet du hva de inneholder.  Bruk gjerne økologisk mel.

Innehold 100 stk
150 gr hvetemel
150 gr emmer
3 ts bakepulver
1 ss sukker
1 ts salt
130 gr smør
2 ss olje
1,5 dl vann
5 ss smør
litt salt

Gjør som følger
Bland mel, bakepulver, sukker og salt. Ha det i foodprosessoren.  Skjær smøret i terninger.  Sett igang prosessoren, og tilsett smøret litt om ganger.  Tilsett deretter olje og vann.

Ha deigen i en bolle, tilsett litt mer mel til det er en fin fast deig.
Sett den i kjøleskapet en stund, gjerne nærmere en times tid.

Ta ut halve deigen, kjevle den ut, så tynt som mulig. Marker ut rundinger med et glass.
Prikk de med en gaffel, og de på et bakepapir stekebrett.  Det kan settes veldig tett, f eks 6 x 6, tilsammen 36 på hvert brett.

Gjenta med den andre halvparten av deigen.

Restene av deigen fra brett 1 og 2, blir gjerne nok til et brett til med kjeks.

Stek de på 200 grader varmluft i 10 minutter.

Mens de stekes, smelt smør som du pensler på de stekte kjeksene.
Strø også over litt salt, og avkjøl på rist.