Deilige, sunne og ikke for søte sjokoladekuler laget på havregryn. Det blir ca 40 – 60 stk avhengig av størrelse.

Advarsel: Farlig godt! Og disse kan man spise veldig mange av.

Ingredienser
125 gr kokosfett
200 gr lettkokte havregryn
100 gr sukrin
80 gr hvitt sukker
40 gr kakao
1 ss honning
4 ss kaffe
2 ts vaniljesukker
1 dæsj vaniljeekstrakt

Kokos til pynt

Gjør som følger
Bland alle ingredienser godt i en bolle. Dvs manuelt, ikke stavmiks e.l. Hvis du ikke har vaniljeekstrakt, ta en ekstra ts vaniljesukker. Form til kuler, diameter 1,5 til 2 cm. Rull i kokos.
Alternativt kan man rulle de i hakke pistasjnøtter.
Sett i kjøleskap. Må oppbevares kaldt til de skal serveres. Dette fordi cocosfettet blir flytende ved +24 grader.

Tips
Kan fint fryses. Ta ut av fryser 1 time før de skal nytes.