Mye smak, passer godt til kjøtt, både svin og okse. Og godt på varme maiskolber.

Ingredienser 4 personer
125 gr smør
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts muskatnøtt
1/4 ts hvit pepper
1/4 ts røkt paprika
1/4 ts gastromat
1 ss soyasaus
1 ss tomatpuré
2 dråper stevia

 

Gjør som følger
La smøret bli varmt og myk.  Legg det gjerne på kjøkkenbenken et par timer.

Bland alt i en bolle. Smak til med mer krydder om ønskelig.
Sett bollen i kjøleskap en halvtime så smøret blir litt fastere.  Da er det enklere å forme.  Legg smøret på en bit plastfolie og form til en pølse.

Legg tilbake i kjøleskapet. Skjær i skiver rett før servering.

Tips:  Lag dobbel porsjon og legg halvparten i fryseren.

 

Bildet over: Her servert til griller svinefilet.

Bildet over: Godt på varme maiskolber.