Sterkt deilig japansk suppe med nudler 🍜
Med en ferdig buljong lager du denne retten på under halvtimen

Ingredienser 2 personer
1 boks 500 ml ferdig miso buljong
2 egg
100 gr nudler
300 gr kyllingfile
noen buketter brokkoli
1 smakspaprika
salt
pepper
2 ss ristede sesamfrø

Gjør som følger
Start med å varme opp en panne.  Tilsett noen spiseskjeer sesamfrø.  Dekk gjerne hele pannen, så har du ferdig ristede frø til neste gang.  Pass på så de ikke svir seg, rist litt på pannen av og til.  Hell de over i en skål.

Hardkok 2 egg, avkjøl litt, og fjern skallet.

Peppre og salte kyllingfiletene.
Stek de i en stekepanne med litt olje.

Når de er klar tilsett noen små buketter brokkoli,
samt paprika skåret i fine strimler.

Kok opp vann til nudlene tilsatt litt salt,
og trekk de ferdig.

Varm opp misobuljongen,
og du er klar til servering.

 

Server slik
Ta to varme dype tallerkener, og legg i nudler.
Del egget i to, skjær kyllingfileen i skiver.
Legg egg, kyllingskiver og grønnsaker på nudlene.
Hell over buljong og dryss over sesamfrø.

NYT 🍜