En klassisk italiensk god pastarett.  Og fersk pasta er best.
Sprø bacon, og fyldig fløtesaus.

Ingredienser 2 personer
300 gr båndspagetti
200 gr bacon
2 dl fløte
3 dl finrevet parmesanost
2 egg
1 ts hvitløkspulver
salt
pepper
1 ss smør
100 gr ruccola
100 gr perletomater

Gjør som følger
Klipp bacon i 2 cm biter.  Legg de i en stor stekepanne på middels varme.

Riv parmesanost. Ha 2 dl i en bolle. Den siste dl settes på bordet ved servering.
Tilsett fløte og eggeplommer, hvitløkpulver, salt og pepper i bollen. Bland godt.

Kok pastaen i lettsaltet vann all dente.  Hell av vannet.
Ha smør i kjelen, deretter den avrente pastaen.  Hell nå over fløteblandingen, roccolaen og perletomatene som er todelte.

Bland forsiktig , og vær obs det må ikke koke igjen.
Ha alt over i en serveringsskål.

Legg de sprøstekte baconbiter på litt kjøkkenpapir så fett renner av.
Strø de over pastaen.

Server og nyt 🙂