Hvis fisketuren ikke gir resultater, ta et dykk i fryseren 😆🐟

Ingredienser 3 personer
4 Fileer frossen torsk
400 gr frossen grønnsaksblanding
(gjerne m litt farger og gulerøtter)
12 sherrytomater
Salt, pepper, timian
100 gr revet ost

Ingredienser hvit saus
2 ss smør
2 s hvetemel
3-5 dl melk
en skvett fløte
muskatnøtt
salt
hvit pepper
1/2 sitron 
hvitløkspulver
en skvett portvin
litt timian

Gjør som følger
Sett stekeovnen pĂĽ 200 grader C.
Tin torsken og grønnsakene litt i microen sü de blir halvtinte. Legg grønnsakene over i en smurt ildfast form. Legg fisken over grønnsakene og dryss over litt salt, pepper og timian. Lag sausen. Det vil si, smelt smør, tilsett mel, bland, hell i melk, fløte, saft fra sitron, krydder og en skvett portvin om du har.  La den smükoke i 2 minutter. Smak og krydre mer om nødvendig.   Hell den over fisken. Legg pü delte sherrytomater mellom fiskestykkene. Strø over osten. Sett i ovn i 30 minutter.

Serveres med kokte poteter med litt dill pĂĽ eller ris.