En god hverdagsrett med mye smak som du lager raskt.  Oumph, er et soyaprodukt, smaker nesten som kylling.

Ingredienser 2 personer
250 gr oumph
en god skvett olje
1 gul løk
1 kinesisk hvitløk
1 rød chili
2×2 cm fersk ingefær
2 gulerøtter
1 liten boks vannkastanjer
1/2 ts karri
1/2 ts garam masala
1/2 ts gurkemeie
1,5 dl kokosmelk
1 dl vann
1 buljongterning
salt og pepper
litt frisk koriander
1 lime

Gjør som følger
Varm olje i en gryte og stek oumphen på sterk varme. Legg det til side.  Stek grov hakket løk, samt finhakket hvitløk, ingefær og chili.  Tilsett krydder under stekingen.

Når løken er passe myk, tilsett kokosmelk, skiver av gulerot samt buljongterningen og vann.

La småkoke en kvarters tid, tilsett vannkastanjene.  Smak til med salt og pepper.

Rett før servering tilsett grovt hakket koriander.

Skjær lime i båter, og server til i en skål.
Skives over hver tallerken.

Server kokt ris med et hint av kardemomme, se oppskrift HER.